субота, 2. фебруар 2013.

Skidač laka za nokteProizvod koji smo kupili na sajmu kozmetike po ceni od 300 dinara, zainteresovao je mnoge posetioce sajma. Neki su bili znatiželjni i postavljali su pitanja jer je reč o relativno nesvakidašnjem proizvodu koji se pojavio kod nas na tržištu. Posmatrajući devojke koje komentarišu i premišljaju se o kupovini proizvoda, rešili smo da ga kupimo i testiramo njegovu efikasnost.

O proizvodu:


Sastav skidača lakaProizvod je namenjen brzom i efikasnom skidanju laka, reč je o američkom proizvodu na kojem piše da u sebi ne sadrži aceton. Zapremina ambalaže je 177 ml, u kojoj se nalazi sundjer koji je potopljen u tečnost čiji miris podseća na miris standardnih skidača laka za nokte.

Upotreba:


Za brže i efektnije otklanjanje laka sa noktiju, potrebno je umočiti prst u sunđer i blago trljati nokatnu površinu od natopljeni sunđer.

Skidač laka
Skidač laka

Skidanje laka
Skidanje laka

Skidač posle upotrebe
Skidač posle upotrebe

Uklonjen lak
Uklonjen lak



Naše mišljenje:


Skidač laka je relativno dobar. Pakovanje i ambalaža su praktični za putovanja jer sadržina ne može iscureti iz ambalaže. Cena ovog proizvoda je relativno isplativa, s obzirom na trajnost proizvoda, može trajati dosta dugo u odnosu na tečne skidače laka. Međutim, što se tiče efekta, nismo primetili znatno veliku raziku između ovog proizvoda i standardnih skidača laka za nokte.

Нема коментара:

Постави коментар